GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

Vores butikker holder lukket for besøgende frem til og med den 7. februar.

Du er altid velkommen til at ringe til os i vores normale åbningstid, vi sidder klar til at modtage din ordre eller svare på spørgsmål. Vi tilbyder også afhentning af din ordre i butikken efter telefonisk aftale.

I vores online shop kan du fortsat trygt handle 24/7 - vi afsender alle ordre indenfor 24 timer, fra modtagelsen af din ordre og sender den fragtfrit til din privatadresse eller nærmeste pakkeshop.

Vi ser frem til igen at, byde dig velkommen i vores butikker mandag den 8. februar.

Det hele begyndte med, at smed Niels Loft konstruerede en eliminator - og som den første fik den godkendt af Brabrand Elværk. Derudover blev der bygget højttalere, solgt radioapparater og grammofoner - først hjemme fra privatboligen og siden fra Hovedgaden 21. I 1936 byggede han ny Butik og værksted på Hovedgaden 76. En bygning som han i 1945 solgte og derefter købte den lille bygning på Hovedgaden 57, hvor navnet RADIO LOFT for første gang så dagens lys.

 

I perioden 1950 til 1957 læste 2. generation Jørgen Loft elektronik først på Teknisk Skole i Brabrand og senere på Teknikum i Århus og København og startede i RADIO LOFT i 1957. Allerede i 1959 var antallet af medarbejdere, biler, produkter og omsætning vokset, så Jørgen Lofts hustru - Jytte Loft blev ansat i bogholderiet, efter endt uddannelse hos Automobilhuset Niels Andersen.

 

 

I oktober 1962 blev den oprindelige bygning på Hovedgaden 57 væltet for første gang og en ny og større forretning blev opført, med tilhørende lager og værksted. I 1971 overtog Jytte og Jørgen Loft ejerskab af forretningen.

 

1978 udvides RADIO LOFT med forretningen på Store Torv 16 i Århus og RADIO LOFT - tør være anderledes opstod. Også i kraft af, at beslutningen om alene at sælge Bang & Olufsens produkter blev truffet. I øvrigt den første forretning udenfor København der udelukkende solgte B&O.

 

Det vakte stor interesse både i og udenfor branchen at en radioforretning turde satse på kun at sælge et fabrikat og dermed knytte sig til så nært et samarbejde med producenten. Men via fornuftige dispositioner og godt samarbejde med Bang & Olufsen udviklede RADIO LOFT sig, så bygningen på Hovedgaden i 1989 for anden gang bliver væltet. En ny 500 m² bygning bliver opført for på en hidtil ukendt spændende måde at kunne vise, sælge og servicere Bang & Olufsens produkter. Butikken på Store Torv er løbende blevet opdateret og er fornyeligt blevet totalmoderniseret for at kunne give den oplevelse RADIO LOFT ønsker at give med Bang & Olufsens produkter.

 

I efteråret 1998 overtog Mogens og Lasse Loft som 3. generation RADIO LOFT. I efteråret 2012 blev Mogens eneejer af firmaet og vil også i årene fremover sørge for, at RADIO LOFT at være anderledes - godt hjulpet af de 2 områdechefer Kurt Møller og Klaus Pagh.

 

TAG EN RUNDTUR I ButikKEN PÅ STORE TORV

 

TAG EN RUNDTUR I ButikKEN I BRABRAND

 

  FORDELE HOS RADIOLOFT.DK   ÅBNINGSTIDER   KONTAKT   SUPPORT   NYHEDER

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Kontakt os på telefon 8619 0055 eller send en mail til salg@boaarhus.dk

Handels- & leveringsbetingelser Fortrolighedspolitik

PriceRunner Købsgaranti op til 50.000 kr.

COPYRIGHT © 2018 BANG & OLUFSEN  Århus C - Store Torv og Braband
Sitemap