Beosound Shape

25.000 ,-

Ryd

DESIGNER
Tøivind Alexander Slaatto

SYSTEMMÅL OG MAKSIMUM
Modul med stof og star rail-montering:
36,4 x 32,0 x 11,1
Star rail-systemet giver en afstand på 6 mm mellem kabinet og væg
Maksimalt antal forstærkermoduler: 11
Maksimalt antal højttalermoduler: 44
Antal akustiske dæmpermoduler: ubegrænset

MATERIALE
Letvægtskabinet i kompositmateriale Frontstof

FORSTÆRKERMODUL
Vægt: 2,0 kg + 0,4 kg (frontstof)
Effektforstærkere: 8 x 80 watt (klasse D)
Maksimalt antal højttalere pr. forstærker: 4
Kabinetfarve: Black

Tilslutninger:
• AC-strøm (Bemærk: Hvis der er flere forstærkere, skal hver forstærker tilsluttes separat til strømmen)
• Digital Toslink-lydindgang
• USB (til kontrol- og softwareopdatering)
• Power Link-indgang
• Forstærkerindgang (lyd- og kontrolindgang), til sammenkobling af forstærkere
• Forstærkerudgang (lyd og kontroludgang), til sammenkobling af forstærkere
• 4 x 4-ledet højttalerudgange

HØJTTALERMODUL
Vægt: 1,9 kg + 0,4 kg (frontstof)
Kabinetprincip: Lukket kabinet
Kabinetfarve: Black
Tilslutninger: 1 x 4-ledet højttalerindgang

Højttalerenheder:
• Basenhed 51⁄4″
• Diskantenhed 3⁄4″

AKUSTISK DÆMPERMODUL
Vægt: 0,51 kg + 0,4 kg (frontstof)
Kabinetfarve: Black
Bemærk: Akustiske dæmpermoduler kan også anvendes til at skjule f.eks. kabler, stikdåser eller strømadaptere. Det kræver bare, at du fjerner dæmpematerialet. UNDERSTØTTEDE LYDFORMATER
3MP3, WMA, AAC, ALAC, FLAC, WAV, AIFF
Standard-samplinghastighed på op til 192 kHz, stereo, og op til 24 bit
Bemærk! WMA lossless understøttes ikke

STREAMINGTEKNOLOGIER
• Chromecast built-in
• Apple AirPlay
• Bluetooth-lydstreaming
• DLNA – DMR
• Spotify Connect
• QPlay 2.0 (kun Kina)
• Deezer

INFORMATION GROUP CONNECTORS
• 1 x USB-C (til strøm via ekstern strømforsyning)
• 1 x Power Link stik (RJ45) med to kanaler
• 1 x line-in (både analogt og digitalt) med detektering
• 1 × netværksstik
• 1 x Toslink digital lydudgang (til tilslutning til BeoSound Shape)
• 1 x USB (til tilslutning til BeoSound Shape)

KOMPATIBLE FJERNBETJENINGER
• Bang & Olufsen App
• Essence Remote
• BeoRemote One BT
BeoSound Core kan forbindes trådløst (Bluetooth Low Energy) med Essence remote. Op til fem Essence Remote fjernbetjeninger kan forbindes til ét system. BeoSound Core og Essence Remote fjernbetjeningen er generelt fuldt funktionelle i et kvadratisk rum på op til 9 x 9 meter.
TILSLUTNING (VIA BEOSOUND CORE)
BeoSound Core tilslutningshub (som sluttes til den optiske indgang og USB-indgangen på BeoSound Shape) giver mulighed for trådløs streaming til BeoSound Shape. BeoSound Core passer ind i et tomt modul.

BEOSOUND CORE, MÅL OG VÆGT
Basediameter: 151,2 mm
Højde: 43,5 mm
Vægt: 290 gram
USB-C-strømforsyning, vægt: 150 gram

TRÅDLØSE NETVÆRK
Wi-Fi/WLAN 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz og 5 GHz) Bluetooth 4.1

DEFINER OG REDEFINER DEN PERFEKTE FORM

MODULOPBYGGET SYSTEM
Til forskel fra alle andre højttalersystemer er det dig, der bestemmer størrelsen, formen og farverne – ja selv lyden. Det modulopbyggede koncept bag Beosound Shape er baseret på en enkelt geometrisk form, sekskanten.

Hvert modul fungerer som enten højttaler, forstærker eller akustisk dæmper og kan sammensættes i et uendeligt antal kombinationer og størrelser til både store og små rum.

Øget afspilningstid på op til 25 timer.
Et større batteri, der ikke kan udskiftes, sørger for op til 25 timers afspilningstid med Bluetooth, og aktiv støjreduktion er slået til.

DESIGN I UDVIKLING

Beosound Shape er et unikt, fleksibelt højttalersystem, der kan vokse og udvikle sig sammen med dig og din livsstil. Flyt rundt på modulerne, så de danner et nyt mønster, skift farve, når du skifter indretning, eller tilføj flere moduler, hvis du vil gøre lyden endnu bedre eller dæmpe rummet endnu mere.


Beosound Shape er perfekt til store rum med masser af mennesker og masser af aktivitet.

En dedikeret knap til stemmestyring
Med denne funktion kan du styre dit liv på farten, da din stemme giver dig nem adgang til de seneste nyheder, din yndlingssang eller den lokale vejrudsigt. Tryk på den dedikerede knap til stemmestyring og hold den nede, så er din assistent klar. Hvis du ikke bruger stemmestyring, kan du bruge stemmestyringsknappen til kommandoer.


LAV DIT EGET BEOSOUND SHAPE DESIGN

Med vores online-konfigurationsværktøj er det både nemt og sjovt at skabe et personligt Beosound Shape design. Start med at definere størrelsen og udseendet af dit højttalersystem og fuldend så designet ved at vælge den lydprofil, der passer til netop dine behov.

“ENHVER BEOSOUND SHAPE ER SKRÆDDERSYET SPECIELT TIL HJEMMETS INDRETNING”

LYDEN

Forestil dig, at du skulle forbedre akustikken i et stort rum med masser af hårde overflader. I så fald ville du skulle integrere et tilstrækkeligt antal akustiske dæmpere i dit design for at forhindre lyden i at blive kastet frem og tilbage mellem væggene. I en travl hotellobby, der fungerer som livlig cocktailbar om aftenen, vil en konfiguration med et passende antal højttalermoduler være det perfekte musikalske setup.


ÆSTETIK

Beosound Shape er meget mere end et funktionelt produkt. Med vores nøje udvalgte frontstof i høj kvalitet, f.eks. de elegante uldtekstiler fra Kvadrat, føjer vi en taktil og æstetisk dimension til musikken. Der vil formentlig ikke findes to ens konfigurationer, men de vil utvivlsomt alle sætte et visuelt aftryk på enhver væg og ethvert rum.

LYDBILLEDE

Glem alt om, at musikken skal høres i “sweet-spottet”. Beosound Shape giver enestående og sociale lydoplevelser til alle. I stedet for at optimere lyden til en fast position fordeler den unikke og smarte upmixing-algoritme signalerne til de forskellige højttalere, så det korrelerede signal altid er centreret i lydbilledet uanset lytte-positionen. Resultatet: Din væg bliver en scene, når forsangeren materialiseres i midten, og instrumenterne falder ind fra siderne og tilsyneladende bliver på deres plads, selv om du bevæger dig rundt.

Lydbilledet er så rumligt, at det føles som om, der er et liveband på væggen.

AKUTSTIK

Beosound Shape er en designdrevet løsning til det klassiske problem med dårlig akustik i åbne multifunktionelle rum. Dæmpermodulerne absorberer lydbølgerne i stedet for at reflektere dem, og det øger ikke kun din musikoplevelse, men bidrager også aktivt til at forbedre hele akustikken i rummet – selv når systemet er slukket.
Lydbilledet er så rumligt, at det føles som om, der er et liveband på væggen.


MEGET MERE END ØJET SER

SKRÆDDERSYET DESIGN

Køkken? Bestyrelseslokalet? Offentlig restaurant? Med sit modulære designkoncept og store udvalg af farver kan Beosound Shape skræddersys til at passe ind i enhver indretning og give den en helt ny dimension.

RUMMETS AKUSTIK

Dårlig akustik gør selv det smukkeste rum ubehageligt at opholde sig i. Afhjælp problemet ved at integrere akustiske dæmpermoduler, når du designer din egen Beosound Shape.
Lydbilledet er så rumligt, at det føles som om, der er et liveband på væggen.

A BAND ON THE WALL

Forbered dig på en innovativ og social musikoplevelse, der bringer “bandet” helt ind i rummet. Opsætningen med flere højttalere gør Beosound Shape i stand til at give dig en koncertlignende oplevelse af både sanger og instrumenter.Lydbilledet er så rumligt, at det føles som om, der er et liveband på væggen.

ALT-I-ET-HØJTTALERSYSTEM

Beosound Shape er meget mere end bare en højttaler. Det er et komplet trådløst højttalersystem, der kan bestå af op til 44 individuelle højttalere og afspille digital musik i høj opløsning med et stort og detaljeret lydbillede.

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

I hjertet af systemet finder du vores Beosound Core, en lille boks, der lader dig streame musik direkte fra din smartphone eller tablet via Chromecast built-in, Apple AirPlay og Bluetooth.

MULTIROOM

Beosound Shape er en del af vores Multiroom kollektion – en produktserie, der giver dig mulighed for at forbinde trådløse højttalere i hele dit hjem og forene dem i et Multiroom musiksystem.


Andre produkter i samme kategori

Privacy Preference Center