Beoremote One

2.200 ,-

Ryd

BEOREMOTE ONE

Beoremote One giver dig fuld kontrol over såvel nye som klassiske Bang og Olufsen produkter takket være anvendelsen af både Bluetooth- og IR-teknologi. Få hurtig og situationsbaseret betjening med ét klik og et tastatur, der er udviklet specielt til SMART TV-funktioner.
Øget afspilningstid på op til 25 timer.
Et større batteri, der ikke kan udskiftes, sørger for op til 25 timers afspilningstid med Bluetooth, og aktiv støjreduktion er slået til.


NÅR DU FØRST BEGYNDER AT BRUGE EN FJERNBETJENING UDEN AT SE PÅ DEN, SÅ VED DU, AT DEN ER LAVET TIL LIGE NETOP DIG.

INTUITIV EVOLUTION

Trods de mange funktioner er Beoremote One utrolig enkel at bruge. Hvis du allerede har prøvet at bruge en Bang & Olufsen fjernbetjening, vil du straks føle dig hjemme. Og nye brugere vil opleve en fjernbetjening, der har nødvendige funktioner i én intuitiv enhed.

LIGE VED HÅNDEN

Knapperne på Beoremote er arrangeret med høj fokus på typisk brug, så de mest anvendte kommandoer er samlet og placeret mest hensigtsmæssigt. Diskrete markeringer på knapperne guider dine fingre frem til den rigtige funktion, så du ikke behøver at tage øjnene væk fra skærmen, når du skal bruge fjernbetjeningen.


INTEGRATION

SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG. BEOREMOTE ONE SPILLER MED ALLE, OG DU BESTEMMER HVORDAN.

MIT VALG-KNAPPER

Fire programmerbare MitValg-knapper giver dig mulighed for at se dine yndlingskanaler eller vælge din favoritindstilling for højttalerne med en enkelt berøring. Det er din fjernbetjening – så det er dig, der bestemmer, hvordan den skal bruges.


DESIGN

FREMSTILLET AF ET ENKELT STYKKE EKSTRUDERET ALUMINIUM.

IKONISK DESIGN TIL ALLE SANSERNE

Det første du lægger mærke til ved Beoremote One, er det elegante, rene design. Der er ingen generende linjer på aluminiumsoverfladen. Og vægten er fordelt, så den ligger perfekt i hånden. Beoremote One fås med to forskellige overflader: Højglans og silkemat.

ERGONOMI

Beoremote One er designet til at ligge perfekt i hånden for at sikre optimal ergonomisk brug. En diskret bue løfter den let og elegant fra den overflade, den ligger på, så den er let at gribe fat i. Og når først du har den i hånden, får du svært ved at lægge den fra dig igen.


BLUETOOTH OG IR

Beoremote One bruger både Bluetooth- og IR-kommandoer, når den skal kommunikere med dine Bang & Olufsen produkter – både de nye og de klassiske. Bluetooth fungerer kun sammen med kompatible produkter.

TOVEJSFJERNBETJENING

Beoremote One er en tovejsfjernbetjening, der giver dig fuld kontrol over alle produkter og viser nyttige oplysninger om kilden på OLED-displayet.
Den viser automatisk oplysninger som kildenavne, højttalergrupper eller undertekstfunktioner samt oplysninger fra dit TV om menuer, indstillinger og kilder.


Andre produkter i samme kategori

Privacy Preference Center