PRISER

Alle priser er i DKK og inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.


BETALING

Når du bestiller et produkt, kontakter vi dig hurtigst muligt med en ordrebekræftelse og oplysninger om, hvordan du kan betale for ordren. Faktura vil blive vedlagt sammen med varerne i forsendelsen. Den gælder som din kvittering og dit garantibevis. Det er ikke muligt at se fakturaer efterfølgende via vores website. Ønsker du at få tilsendt et nyt eksemplar af en faktura pr. mail, kan du skrive til os på salg@boaarhus.dk


FORSENDELSE

Forsendelsen sker med GLS i Danmark og UPS i alle andre lande. Vi dækker alle forsendelsesomkostninger og leverer fragtfrit for køb over kr. 500,- i Danmark til nærmeste GLS pakkeshop, ved privat- eller erhvervslevering for kr. 25.- og følgende lande for kr. 100.-

 • Belgien
 • Frankrig
 • Holland
 • Italien
 • Norge
 • Schweiz
 • Spanien
 • Storbritanien
 • Sverige
 • Tyskland
 • Østrig

Varer leveres som hovedregel indenfor 1-2 hverdage i Danmark og 2-3 hverdage udenfor Danmark, efter bestillingen er modtaget. Skulle der mod forventning opstå problemer eller forsinkelser i forbindelse med leveringen, vil du få besked via e-mail eller tlf.
Alle demo og brugte Bang & Olufsen TV kan leveres gratis af vores installatør. Såfremt der skal udføres monteringsarbejde, vil dette være på separat regning, til en timepris af kr. 695.- pr. påbegyndt time.

Såfremt du ønsker at modtage varen på en erhvervsadresse, anbefaler vi at du udfylder felterne vedr. anden leveringsadresse. Ligeledes hvis du ikke er hjemme til at modtage levering, udfyld da felterne vedr. anden leveringsadresse.


AFHENTNING I BUTIKKEN

Du er altid velkommen til at hente din bestilling i butikken. Ved afhentning skal en kopi af ordrebekræftelsen og billed-ID med. Reserveret vare skal være afhentet inden kl. 16 samme dag, herefter annulleres ordren.

FORTRYDELSESRET / RETURRET

Der er ikke Fortrydelse på Core og Stage produkter.

I specielle tilfælde som aftales pr gang, kan der aftales en returret.

Ved returnering, fratrækkes der 20% af den Vejledende pris.

Refundering af købesummen sker indenfor 5 hverdage efter, at vi har modtaget pakken og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

REKLAMATION

Du har 2 års garanti på alle købte BeoPlay produkter fra varen er leveret. Efter 14 dage fra købsdato skal reklamation ske direkte til B&O Play. Du finder reklamationsformularen her

Er varen beskadiget eller er der fejl og mangler ved modtagelsen af varen, beder vi dig straks rette henvendelse til os på tlf. +45 7442 8583 eller skrive til os på salg@boaarhus.dk .

Gem emballagen og hjælp os ved at tage et billede af den modtaget pakke og maile os sammen med dit ordrenummer. Det letter ekspeditionen betragteligt. Herefter tager vi stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om der skal gives et nedslag i prisen.

Såfremt du ønkser at returneres varen, kan du enten fremsende den med posten eller indlevere den i en af vores butikker. Varen tilbagesendes til os på din regning, efter fejlen er rettet sender vi den retur til dig på vores regning.

Reklamation skal ske inden rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan reklamere skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at reklamere i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Hærværk, misbrug, fejlbetjening, modifikationer eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten.

Bemærk returning kan kun ske via vores returformular.

Ved indsendelse af produkter, hvor angivne fejl og mangler ikke kan dækkes af en reklamation, vil vi opkræve et gebyr på kr. 200,00 inkl. moms. Derudover vil du blive opkrævet fragtomkostningerne for at sende varen retur til dig.

VI TAGER FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.
HANDELS- & LEVERINGSBETINGELSER ER OPDATERET DEN 10. maj 2018.