Efter modtagelsen af dit Beoplay-produkt har du 14 dage til at fortryde dit køb.

Returnering skal ske til følgende adresse:

Bang & Olufsen Aarhus C – Store Torv · Brabrand
Store Torv 16
8000 Aarhus C

Returpakken skal indeholde enten den originale faktura eller en kopi. Når du returnerer den købte vare, skal den være i samme stand som ved modtagelsen. Ved forseglede varer, vil et brud på denne forsegling medføre en værdiforringelse svarende til 20% af købsprisen. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen, og det er vigtigt, at varen er forsvarligt pakket ind. Vil du returnere eller ombytte en vare, skal du selv betale returforsendelsen.

 

Vi anbefaler, at du altid sender pakken retur med en transportør, hvor du sporer pakken. Det er din sikkerhed for, at varen når sikkert frem til os. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den. Du er meget velkommen til at benytte vores transportør GLS, og indlevere pakken til den nærmeste GLS pakke shop. Det koster 75 kr. at sende pakken retur til os med dem. Pakkelabel køber du her, og vi fremsender inden for 24 timer pr. mail din returpakkelabel til dig.

 

Køb GLS returpakkelabel til 75 DKK

 

Vi refunderer købsprisen senest 5 hverdage efter, vi har modtaget varen og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indbetalt på dit kreditkort eller på din bank konto.

 

Har du spørgsmål vedrørende returnering, er du alt velkommen til at kontakte os på 8619 0055 eller på mail salg@boaarhus.dk