GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

Vores butikker holder lukket for besøgende frem til og med den 28. februar.

Du er altid velkommen til at ringe til os i vores normale åbningstid, vi sidder klar til at modtage din ordre eller svare på spørgsmål. Vi tilbyder også afhentning af din ordre i butikken efter telefonisk aftale.

I vores online shop kan du fortsat trygt handle 24/7 - vi afsender alle ordre indenfor 24 timer, fra modtagelsen af din ordre og sender den fragtfrit til din privatadresse eller nærmeste pakkeshop.

Vi ser frem til igen at, byde dig velkommen i vores butikker mandag den 1. marts.

BEOPLAY GARANTIREPARATIONER


For at gøre krav på en reparation under garantien for et BeoPlay produkt, skal du udfylde nedenstående formular.  Produktet bliver afhentet af UPS på adressen du angiver. Produktet vil enten blive repareret, eller ombyttet og returneret til afsender adresse. Alle transportudgifter er naturligvis dækket af BeoPlay, med undtagelse at vi ikke finder fejl på produktet!

En garantireparationer kan kun indleveres til en autoriserede Bang & Olufsen forhandlere i de første 14 dage fra købsdatoen, med udtagelse af BeoPlay A9 som altid skal indleveres til en autoriserede Bang & Olufsen forhandlere.

Garantien dækker ikke følgende!

  FORDELE HOS RADIOLOFT.DK   ÅBNINGSTIDER   KONTAKT   SUPPORT   NYHEDER

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Kontakt os på telefon 8619 0055 eller send en mail til salg@boaarhus.dk

Handels- & leveringsbetingelser Fortrolighedspolitik

PriceRunner Købsgaranti op til 50.000 kr.

COPYRIGHT © 2018 BANG & OLUFSEN  Århus C - Store Torv og Braband
Sitemap